Gabriela Albescu - Presedintele Aiesec International

miercuri, 1 octombrie 2008



Cei care cititi acest articol cu siguranta o cunoasteti, daca nu personal cel putin din povestirile celorlalti membri!
Gabita o strigam cu totii in cercul AIESEC!
Astazi am hotaram sa ii dedicam acest articol pentru simplul fapt ca in AIESEC Oradea am inceput recrutarile de noi membri, iar Gabita daca ar fi aici ne-ar insufla multa daruire, vointa si perseverenta. Ea este exact aroma de care avem nevoie in aceste clipe...vointa, putere, intelegere si extaz. E o fata care le cuprinde pe toate, e intruchiparea reusitei in om, e linistea si caldura cautata de membrii Aiesec care sunt plecati de acasa...in ochii ei citesti stralucirea obiectivelor duse la bun sfarsit! Ea e o singura persoana, o persoana care nu a cedat piedicilor si din acest motiv a devenit mai puternica, mai increzatoare mai plina de viata! Daca ea e una si poate cu siguranta poate si AIESEC ORADEA pentru ca Aiesec Oradea e in definitiv o echipa, o mana de oameni tari care au inteles ca dezvoltarea personala si profesionala e mai importanta decat o activitate de simplu student! In momentul in care ati pasit in AIESEC ati decis sa deviniti cunoscuti, ati priceput ca viata trebuie traita cu perseverenta si cu pregatire...in AIESEC nu se pierde vremea, in AIESEC se invata cum sa devii OM in primul rand si apoi cum sa devii un OM pregatit, un Aiesecar invata ceea ce e mai bun din fiecare situatie, pentru Aiesecar nu exista situatie proasta, exista doar circumstante nepotrivite, un Aiesecar transforma totul astfel incat sa devina mai bun, mai puternic, mai pregatit!!!
Un membru Aiesec va povesti si altora despre experienta sa, va pune in valoare castigurile si va incerca sa devina in fiecare zi mai bun decat a fost ieri!
Nu pierdeti timpul, fiti Aiesecari adevarati, descoperiti si altora experienta voastra si largiti reteaua, dati lumii posibilitatea sa se dezvolte in sensul bun...
Mesajul Aiesec Oradea este: „Alege-ţi propria experienţă!”
Cu siguranta si tu ai un cuvant de spus in alegerea si crearea viitorului tau, nu ezita, doreste-ti, restul il vei dobandi pe parcurs!!!


Mai multe informaţii găsiţi la www.aiesecoradea.ro

Multa Bafta
Iulia VESA
Alumni, Aiesec Oradea

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

Useful info. Lucky me I found your site by accident, and I'm shocked why this twist of fate did not took place earlier! I bookmarked it.

my web site ... diets that work fast for women